Uw droom bruiloft, perfect gepland door uw persoonlijke, professionele weddingplanner!
(Geloof ons niet op ons woord, lees de reviews van voormalige bruidsparen).

Wij zijn ervaren, professionele weddingplanners, gespecialiseerd in trouwen in Spanje, waar we over unieke trouwlocaties en contacten beschikken om voor jullie een fantastische buitenlandse bruiloft te organiseren.

Ziehier een korte review van een van onze vele voormalige bruidsparen wiens droom het was om te trouwen op het strand.

'Elke en Chris hebben onze trouw in Spanje zo goed georganiseerd dat wij en onze gasten zich op die dag zo ontspannen voelden. De ceremonie was zeer persoonlijk voor ons en onze gasten hebben er enorm van genoten.'
(Caroline & Tony)

Het micro klimaat rond Altea biedt 300 dagen zon per jaar, en is dus ideaal om de volledige bruiloft in openlucht te vieren, en het is er zelfs mogelijk om te trouwen op het strand.

Vele andere regio's in Spanje zijn véél te warm in de lente en zomer (zoals de Costa del Sol), niet zon-zeker (zoals het noorden van Spanje ) of zijn véél duurder (zoals Ibiza, Mallorca of Formentera).

Daarenboven beschikt de Costa Blanca over 3 internationale luchthavens, waardoor vliegtuigtickets makkelijk en veelvuldig beschikbaar, én voordelig zijn.

We werken samen met een 30-tal zorgvuldig gekozen locaties ; prachtige stranden, oude kastelen, unieke finca's, mooie tuinen, enz. Wat je ook zoekt, de Spaanse Costa Blanca heeft het allemaal!

Die locaties kan je uiteraard bezoeken, hetzij tijdens een (kort) bezoek aan Spanje, tijdens de week of in het weekend.

Maar omdat bruidsparen vaak niet in de mogelijkheid zijn, of de kosten willen maken om naar Spanje te reizen, bieden we ook de mogelijkheid om onze meest gekozen locaties 'virtueel' te bezoeken.

Adres :
Costa Blanca Events
Calle La Quilla 22b, 03599 Altea

Website : www.costablancaevents.org

Contact gegevens
Tel : (+34) 637.939.856
E-mail : info@costablancaevents.org

Nederlandstalige Business Club Costa Blanca
C/ Benilliure 2, 03530 La Nucia ( Alicante ), Spanje.